Liukuesteet

Olen nöyrtynyt ja hankkinut talvikenkiin liukuesteet.

Ilman ei tällä kulmalla kestä tiellä pystyssä. Ne on sellaiset kumiset kärjestä ja kantapään takaa päälle vedettävät ja niissä on päkiän ja kantapään alla nastat, jotka kirskahtaen pureutuvat jäähän. Ne tulkitaan mummouden merkiksi niin kuin tekokukkiin mieltyminen tai piirogin päälle kertyvät sukulaisten kuvat, joista vuosi vuodelta yhä suurempi osa on edesmenneitä.

Vaikka niin sitten. Mutta kun takalistossa ja säärissä olevat eri väriset mustelmat saivat  uimahallissa osakseen pitkiä katseita. En muuten sauno ja ui vielä edes niillä eläkeläislipuilla, vaan ihan tavallisella sarjaviholla. Vesijuoksemaan minua ei saa. Tätien joukossa polkee samalla radalla muutama sharmikas setä, vaan ei sittenkään. Mutta mustelmiin. Naiset katsoivat säälien peseytymistiloissa, naisia on joka näköä ja kokoa ja pikkutytöt ja pojat päälle. Minussa ruumiillistui miesten harjoittama naisiin kohdistuva ikiaikainen sorto ja alistaminen. Mahtoivatko ne kaksi nuorta naista miettiä vaihtoehtoa, että on tädillä on raisua ja villiä extreme-seksielämää ikäisekseen, voisiko minusta vielä uskoa sellaista, vai mikä pani tirskumaan?

Suosittelin liukuesteitä tyttärelle, joka kulkee niin ikään jäisiä teitä, mutta Hämeen härkätien toisessa päässä. Turussa on kuulemma nyt narttukoirilla juoksuaika kuin olisivat susia, joilla myös alkoivat juoksut. Niin että miten olet pärjännyt niiden kahden seksihullun ja energisen uroskoirasi kanssa, nehän säntäilevät hajujen perässä tien laidasta laitaan? Kotona sitten nylkyttävät turhautuneina sohvatyynyjä. Mahtuuko ne edes siihen teidän pieneen pesukoneeseen, joka on eteisessä vai tuotko tänne minulle pestäviksi? Mitä jos hankkisit liukuesteet, ennen kuin mitään isoa vahinkoa ehtii tapahtua?

Tytär ei innostunut hankkimaan liukuesteitä, mutta kysyi vieläkö hänen vanhat luistimensa ovat jossain täällä vintissä.Voisi viilettää pitkin Turun katuja kahden virkun koiran vetämänä.

Jätä kommentti

css.php